perjantai 29. tammikuuta 2010

Alennusmyynnit

Tänään oon ollut koko päivän menossa ja saan istahtaa nyt ensimmäistä kertaa koko päivänä.
Käytiin Heidin kanssa vielä viime hetken alennusmyynneissä ja meillä tuli heti kuittien katsastamistilanteessa kamala morkkis, koska oltiin shoppailtu aivan liikaa ihania vaatteita ja koruja. Tässä päivän saldo:

Lindexissä oli todella suuret alennukset ja kun astuimme kauppaan sisään näimme vain täyden rekin, jossa häämötti -70% alennustuotteita. Lindexistä mukaan tarttui harmaapohjainen sulkapaita (3,00€), rusettipaita (2,20€) sekä korkeavyötäröinen hame (3,00€). Oltiin Heidin kanssa samiksia ja ostettiin molemmat noi korkeavyötäröiset hameet mukaamme.

Tunsin itseni kuvaus-session aikana armeijapojaksi. Kuka keksii syyn? Heittäköön vastauksensa kommenttiboxiin.

H&M oli myös alennusmyynnit käynnissä, mutta sinne ei ollut tullut mitään uutuuksia sitten tiistain jälkeen. Kuitenkin löysin uutuuksista ihanan huulilompakon. Oon jo jahdannut tätä pitemmän aikaa lehdissä ja kaupassa, mutta onni ei ole osunut ennen tätä päivää.

Glitterissäkin oli alennukset parhaassa tahdissa ja poikettiin sitten sielläkin tsekkaamassa alennuskorut. Löysin ihanat Chanel-tyyppiset korvakorut 75% alennuksesta, joten hintaa jäi 2,99€ (norm. 11,90€).

Kaiken edellä mainitun lisäksi ostettiin limsaa ja karkkia.

Tänään kannatti kyllä olla neljä tuntia ale-shoppaamassa! Ja nyt rennosti loppuviikonloppu! Muistakaa herkutella, rentoutua ja nukkua hyvin!

Mikä pisti eniten silmään, positiivisesti vai negatiivisesti? Kommentteja otetaan vastaan!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo asento loi armeija fiiliksen?

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Kyllä vain! Tämä kuva on vähän selänsuoristus, mutta muuten napotin kyllä ahkerasti tikkusuorana.

Essi kirjoitti...

Ihanat ne korvikset! Mäkin haluun :'D

Stiina kirjoitti...

Essi: Kiitos :)