sunnuntai 24. tammikuuta 2010

In/Out

In/Out villitys valtaa nyt tyystin tämänkin blogin. Naurakaa tai itkekää, kuitenkin meikäläiselle tää on saavutus kun jaksoin uurastaa tänkin urakan maaliviivalle.

In//
Out//

In//

  1. Ilmava ekologinen löllöpaita on hyväntuntoinen päällä sekä lämmin. Paidan sain siskolta, joka muistaakseni on ostanut tämän aikoinaan GT:ltä.
  2. Puhvihihainen neuletakin löysin Doriksen alennus myynneistä. Hintaa tällä oli 9,90€.
  3. Mikki ja Minni college on tullut tutuksi Vanillassa. Tämä on siis aika tuore ostos, joka maksoi 24,90€. Kyseinen summa lähti pois H&M joululahjakortilta.
  4. Merimies paita on kans uutuuksiani. Tämän ostin GT:ltä hintaan 12,90€. Tykkään tästä kuosista sekä siitä ettei paidan kanssa pidä kompuroida hillittömästi pukemisen yhteydessä.
  5. Vanhan ajan kukkatoppi on yhtä tuore kuin merimiespaitakin. Tämä on siis myös GT:ltä hintaan 9,90€.

Out//

  1. Rinsessa paita on saanut tuomionsa liian lyhyestä helmasta sekä helposti nukkautuvasta materiaalistaan. Tää on Only:ltä ostettu hintaan 9,90€.
  2. Siskon vanha hörselö-epämääräinen paita on mun makuun jotenkin outo. Ei sen enempää. Hintaa ja ostopaikkaa ei muista enään kukaan.
  3. H&M:n raitaneule oli virheostos näin jälkeen päin katsottuna. Tällä taisi olla hintaa sen tutun ja turvallisen 9,90€ hinnan määrä. Tätä oon käyttänyt vaan kerran, eikä se silloinkaan tuntunut mukavalta.
  4. Tämä on tilattu H&M kuvastosta viime kesänä, joka oli silloin saapuessaan mulle liian suuri. Nyt sopivan kokoisena se tuntuu ihan hyvältä, mutta nukkaisuus sekä hihat on ärsyttäviä.

Palaillaan! Ja hei, täyttäkää mun kommenttiboxit yhtä kruunaavastu vastaisuudessakin kuin merkinnässä "rakkauskengät".

In/Out is here! Laugh or cry! Thanks for comments!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä noi osa in jutuista on kyllä todellakin out, mut osa jotka on tuolla outin puolella on in.Niinku esim toi toppi+pitkähihanen on out mut toi prinsessa teeppari on kyllä in :D

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja lisäys edelliseen toivoisin sulta enemmän värillisiä kuvia, tylsä kattoo pelkkiä mustavalkosia, ku ei tiiä miltä ne näyttää värillisenä.

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Niin, tähän merkintä perustuu vain minun mielipiteeseeni :)

Ja siitä kuva asiasta. Mun huoneen valaistus on sen verran huono, että kuvista tulisi vielä huonompia kuin hieman tylsempinä mustavalko versioina!