maanantai 25. tammikuuta 2010

DIY

Inspiroiduin tänään ystäväni Mette Sofia Eye Candy Street blogista. Päähän iski hillitön halu tehdä jotain uutta vanhasta. Tässä tapauksessa muutoksen kohteena toimi äidin vanha ylipolvien mittainen hame, jota ei voi käyttää sellaisenaan enään missään. Kakskymmentä minuuttia, paljon nuppileuloja ja kärsivällisyyksiä ja tadaa!
Mitäs pidätte? Mun mielestä lopputulos ei ollut hassumpi, mitä nyt helmaa pitää vähän vielä parannella. Nyt vain ompelukoneen ääreen ja suhauttelemaan toi valmiiksi! Kuvia siitä myöhemmin!

Kommentteja ideastani otetaan ilomielin vastaan!


I´m interesting for my DIY project. My moms old skirt is very long and I don´t like it. Is now better?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno idea, mutta vaikka kuvat ovatkin huonompilaatuisia, toivoisin silti värillisiä kuvia. ymmärrän kyllä, jos joskus on mustavalkokuvia, mutta EI AINA!!!, Joten pyydän hartaasti VÄRILLISIÄ KUVIA!!!Kuvista ei saa kunnolla selvää, jos ne ovat mustavalkoisia!!!

-Sama anonyymi kuin edellisessäkin postauksessa valittaa mustavalkoisuutta-

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin lisäys edelliseeen, aijotko käyttää tuota koulussa??

-Taas sama anonyymi-

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Hei jälleen anonyymi! Otan huomioon pyyntösi värillisistä kuvista, mutta keltaisia kuvia en periaatteessakaan halua julkaista blogissani! Lähiaikoina on tulossa ulkona otettuja kuvia ja ne on värillisiä! Lupaan!

Ja aion käyttää koulussa jos onnistuu, miksi en?

Mette Sofia kirjoitti...

rakas, voin tulla ottaan sulle värillisiä kuvia sitte koeviikon jälkeen, jos haluat :) ois tosi kiva kuvata sua vaikka ulkona tai jotain!

Stiina kirjoitti...

Mette Sofia: Kiitos, haluan tietysti! :) Tuu käymään heti koeviikon jälkeen niin napsitaan kuvia! :)