sunnuntai 31. tammikuuta 2010

EDIT//

Päätin kokeilla blogikirppistä, tai no, oikeastaan Grucciapuotia, jossa myydään itsetekemiäni koruja ja asusteita. Jokunen vaate-,tai korukappale voi olla käytettyjä, joten itsetekemät ei ole ainoita myynnissä olevia kohteita.

Myytäviä juttuja satelee tuonne jatko-blogiini hiljalleen ja totutellen. Yritän syöttää sinne nyt ainakin yhden parin korviksia, jotka on sitten ostettavissa. Ohjeet ja säännöt löytyy tarkemmin puodin puolelta!

Grucciapuoti ei ole sitten ainoa blogini jota kirjoitan vain ja ainoastaan jatko-osaa tälle blogille! Siellä ei siis tulla näkemään muuta kuin myytäviä juttuja!

Nyt kaikki tutustumaan blogikirppiksen puolelle!

http://www.vvaatekaappipuoti.blogspot.com/

8 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Vähä söpöt oli ne korvikset siellä Grucciapuodissa, ja hauskasti keksitty. Niin ja tänään huomasin että oot samassa koulussa ku mä :P

Anonyymi kirjoitti...

kommentoin nyt tänne, koska grussia puotiin ei voinut kirjoittaa. sanoit,että 2-6e hintaiset kirpputori tuotteet ovat halpoja, ne eivät ole!!! Varsinkin jos hinta nousee siitä vielä huutamalla!! Ostaisitko itse niin kalliilla käytettyä tuotetta tai itse tehtyä korua?? Esim takista ymmärtäisin sen kuusi euroa, mutta pikku korusta tai KÄYTETYSTÄ tuotteesta!! Grussia puotiin ei voinut anonyyminä kommentoida, korjaistko sen??

Stiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Stiina kirjoitti...

Kiitos kommentoijille!

Essi: Kiitos paljon! Tuu ens kerralla nykäseen hihasta, kun törmäät muhun! :)

Anonyymi: Kyseessähän onkin vaatteiden sekä korujen hinta. Laitoin haarukaksi suurinpiirtein mitä tullaan näkemään lähtöhintoihin. En todellakaan oo pyytämässä omatekemistä koruistani 6 euron lähtöhintaa. En missään nimessä. Yli kolmen euron lähtöhinnat on vaatteiden puolelle. Enkä usko, että kovin moni huutaa näin alkuvaiheessa olevasas blogissani

Essi kirjoitti...

No mun mielestä voisi jostain itsetehdystä korusta pyytää kuusikin euroa, koska esim. käsityömessuilla itsetehtyjen korujen hinnat liikkuu jossain 10-20 eurossa... Ton anonyymin olis kanttinu vähän miettiä tietääkö asiasta tarpeeks, että voi kommentoida.

Stiina kirjoitti...

Essi: No niinpä! Ajattelinkin, että käistyömessuthan veloittaa paljon enemmän omien kätösien jäljestä. No, anonyymi olkoon mitä mieltä tahtoo.

Anonyymi kirjoitti...

Essi, ymmärrän että käsityömessuilla on paljon kalliimpaa ja itsekkin tiedän tuon, mutta olen eri mieltä asiasta sinun ei tarvitse kommentoida minun tapaani esittää asiaani, asia ei kuulu millaan tavalla sinulle!! Tästä lähtien voit pitää vain sen pikku suusi kiinni ja yrittää olla puuttumatta toistenm asioihin. puhuin Stiinalle, en missään välissä ole sanonu sinulle sanakaan, joten leipäläpi tukkoon!!!
Sitä paitsi käsityömessuilla ne ovat virallisempia, kuin jossain blogissa myytävissä tuotteissa, ja muutenkin tuo 2-6e on LÄHTÖHINTA, joka nousee siitä vielä.

Sinulle stiina, tämä kommentti ei liity millään tavalla sinuun,eikä mihinkään sinuun viittaavaankaan, pyydän vain että julkaiset tämän kommentin!!

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Hei, nyt tytöt riita poikki ja sopua väliin! Olette molemmat osittain oikeassa, mutten halua alkaa lajittelemaan toisen vääriä ja toisen oikeita vastauksia. Enkä myöskään tahdo, että blogissani aletaan riitelemään, joten sopua kehiin! :)