torstai 4. maaliskuuta 2010

H&M Accerssories

Tänään kun tulin koulusta, oli postilaatikkoon tipahtanut ihana kuvasto. Nimittäin H&M Focus! This Season´s Accerssories! Se oli täynnä ihania koruja, vaatteita ja kenkiä. Sekä kuvaston mukana saapui -25% alennuskuponki, jonka luultavasti aion käyttää johonkin seuraavista jutuista:

Pakko hehkuttaa, mutta löysin kuvastosta a-i-v-a-n ihanat kukkalegginsit! Jonkun silmään nuo voivat näyttää kalsareilta, mutta legginssit ne ovat. Toivon, että nuo löytyisivät liikkeestä, että voisin ensin mallailla niitä tarpeeksi ja päättää tosissaan tarvitsenko niitä oikeasti. Kyllä tarvin.

Kenkiä en välttämättä uskalla mennä tilaamaan, koska mun kengänkoko vaihtelee 36-38. Yleensä mulla on 37 jalka, mutta eihän sitä koskaan kengän muodosta tai lestistä tiedä. Virkatut balleriinat on pop!

Minkä tilaisin alelipukkeen kera? Kommentteja!

Hyvää (joilekkin) huomenna alkavaa talvilomaa! :)

3 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Sun toivomuksesta mulla on nyt sellanen blogi missä kirjottelen kuulumisiani ja muuta hauskaa, vaikka oisin ehkä muutenkin tehnyt sellasen ;]

Anonyymi kirjoitti...

Jos olisin sä, tilaisin kalsarileggarit(jotka tosi kivat), valkoset tennarit sekä noi minttu aurinkolasit! Ton hameenkin voisin mielihyvin ottamaan. :D Hyvää hiihtolomaa sullekkin, ku mullakin alkaa loma!! -Pilvi

Stiina kirjoitti...

Essi: Ihana kuulla :) Alan 100% lukemaan sitä! :)

Anonyymi: Niin, noi on kyllä kaikki hienoja. Hyvää hiihtolomaa sullekkin! :)