maanantai 15. maaliskuuta 2010

Kauneudenhoito

Monissa blogeissa on viime aikoina häärinyt "kauneudenhoito" ja "ihonpuhdistus" teemat. Nyt on Gruccian vuoro esitellä kirjoittajansa kauneudenhoidon salaisuudet.

Kädet, huulet
Käsiä huollan tarvittavaa määrää vähemmän. Käteni eivät ole kuivat tai helposti kuuivettuvat, joten en tarvitse mitään käsirasvoja ylläpitämään hyppysiä. Seppälän SPAewsource hoitavat käteni tarvittaessa.

Huulia hoidan normaalisti huulirasvalla, jota löytyy makean ulkonäön sekä oikeasti hyvien puolelta. Muffinsihuulirasva kulkee koululaukussa, kotona mansikantuoksuinen (en pakollakaan muista nimeä!) sekä yleisrasva.

Kasvot, iho

Kuten näkyy Nivea Visage on ihoni ystävä. Puhdistan kasvoni ihanan kiehtovalla kuplamömmöllä sekä suihkuteltavalla kasvovedellä.

Hiukset, kynnet

Hiukseni vaatii erityiskohtelua varsinkin hoitoaineelta. Sähköisiin hiuksiini sopii hyvin XZ Suklaa-vanilja hoitosuihke, jota voi suihkutella mielensä mukaan pyyhekuiviin sekä märkiin hiuksiin huoletta.

Kynteni ovat lohkeavaa, mutta pyöristyvää mallia. Koskaan kynteni eivät ole olleet nysät itsestään. Kynsieni rakenne ja muoto on säilynyt samanlaisena koko elämäni, siitä asti ainakin kun kiinnitin niihin enemmän huomiota. Viime aikoina olen innostunut kynsien lakkailusta, ja se vaatii kynsien miltein säännöllistä puhdistamista ja huoltoa. Repsottavat ja kyllästyneisyyden perikuvat poistan kynsistäni Anytimen Get Over It-kynsilakan poistoaineella.


KosmetiikkaNaamatauluni meikkaan erityise laiskasti. Koen olevani allerginen luomivärille (naurkaa pois!), koska aina kun pistän pakkelia naamaan ihoni alkaa kutista ihan järkyttävää tahtia, ja anoo ottaa tuholaisen pois naamasta. Senpä takia jätän luomivärin muiden harteille. Huulikiilto kausi on jo ohi, se oli siinä 10 vuoden iässä kun oli pakko saada vähän glitteriä huuliin-tyylillä, mutta nykyään en tykkää mistään kiiltävästä tai kimalteisesta meikistä, en kynsilakoissa enkä huulissakaan. Matta on enemmän mun juttu. Huulipuna on ehkä vähän raju mun tyylille, mutta sitten kun alan sitä käyttämään käytän kunnon kirkkaanpunaista :D Ripsaria en myöskään käytä, koska saan raivarit sen ripsariputilon kanssa, enkä kestä sen kanssa kamppailua! Mun ripseni on mielestäni hyvän väriset juuri näin. Käytän kuitenkin meikkivoidetta, ja lempparikseni on noussut Lumenen Natural Code, sävynä tälle keskivaalealle iholleni on 11 Cream. Olen yrittänyt metsästää taloudesta uutta, ehkä vähän paremmassa jamassa olevaa tuputinta.

Tässäpä tätä asiaa taas oli, yöt!

2 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

noi nivean tuotteet on kyll hyvii

Stiina kirjoitti...

Ninnisi: Niin on! :D