sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

m-i-n-ä-h-a-l-u-a-n-f-a-r-k-k-u-p-a-i-d-a-n!

Kuten otsikko viekkaasti kertookin, olen 100% rakastunut farkkupaitoihin, jotka alussa oli mun mielestäni jokin uusi ärysttävä villitys, mutta mieli on muuttunut sitten täysin. Oon hiimaillut eri vaateliikeiden nettisivustoja ja poiminut parhaimmat kandidaatit näytille. Kertokaa rohkeasti mielipiteenne parhaasta yksilöstä!

Tämä H&M:n farkkupaita vaikuttaa muuten tosi kivalta ja rennolta, mutta yksi juttu tässä on pielessä. Nimittäin tuo kuosi näyttää sellaiselta ällöttävältä rapisevalta kuosilta, joka yrittää näyttää farkkukankaalta. Tällä on hintaa 29.90e

Toinen ehdokas löytyy Gina Tricotin sivuilta osoitteesta www.ginatricot.com ja sieltä menette kategoriaan paitapuserot ja sieltä sukkuloitte itsenne "Kate mid shirt" paidan tykö eli viimeisellä rivillä (seitsemäs rivi) ja sieltä se viimeinen pusero. Ohjastan teidät suoraan sinne sivulle, ettei taas tule sanomista siitä kun GT:n linkit ei toimi... Tällä puserolla on hintaa kymmennen euroa vähemmän kuin ylläolevalla eli 19.90e.

Taidan perua ajatukset raitatunikoista ja mekoista ja siirtyä ihan mukinoitta farkkupaidan puoleen. 25.3 mennessä H&M myymälöihin on tultu ripoteltua kaikki Garden Collectionin vaatteet ja sinä samaisena päivänä meikä ryntää H&M:lle ja GT avajaisiin! Ostoslistalla siis vain ja ainoastaan toi GT:n farkkupaita ja H&M:n kukkamekko!

Ai niin, meinasi unohtua! Perjantai ja Liisa Ihmemaassa ensi-ilta sujui mallikkaasti! Pilvin kanssa käytiin synttärileivoksilla kahvilassa ja meillä oli erittäin mukavaa. Asusta ja yhdestä ainoasta pienestä ostoksestani tulossa varmaankin huomenissa kuvia. Kirkkaanpunainen, siis oikeasti kunnon punainen kynsilakka löysi tiensä meille Seppälästä. Nyt on kynnet maalattu ja hyvä mieli loman jälkeiselle koulupaluulle. Huomisiin ja yöt! Ja muistakaa niitä mielipiteitä!

6 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Mä ostin kans vähän aikaa sitten farkkupaidan, ja ne on I-H-A-N-I-A !! Farkkupaita ja ruskea mokkahapsuinen laukku = ♥

Essi kirjoitti...

Saatoin muuten laittaa väärin sen mun blogiosotteen, siis se on: myfavorite-blog.blogspot.com Sori nää mun sähläilyt :/

Stiina kirjoitti...

Essi: Vastaan molempiin kommentteihin samalla kerralla. Samaa mieltä! Farkkupaidat saa näpsäkästi yhdistettyä vaikka minkä kanssa. Yhdyn edelliseen kommenttiini "Suoraan laivastosta" tuohon URL osoite juttuun :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva paita, oon samaa mieltä, et toi ginan paita on paljonpaljon parempi!!

ois mulla vielä yks kysymyskin tässä siis semmonen että:: Milloin laitat myyntiin sinne grucciapuotiin tavaroita? Mä ainakin haluisin vaatepläsäyksen sinne :DD

-Pilvi-

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja sit et ois kiva jos joskus järjestäisit jotain arvontoja täällä sun blogissas...

Pilvi

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Kivaa! :) Puodin puolelle tuotteita luultavasti tulossa, kunhan saan nuo vaatekaapit pengottua läpi kaikista kamppeista ja sen jälkeen on 50% tulossa, kun ensin menen parin viikon päästä kirpparille myymään, niin sitten niistä mitä jäi niin voisin ehkäpä nakata tänne puolelle! Arvonnat on mietintämyssyn alla, mutta luultavasti niitä saa vielä odottaa jonkin aikaa.