tiistai 2. maaliskuuta 2010

Spring Season

Kevät alkaa pikkuhiljaa näyttämään merkkejään ja alan tosissaan innostua kevät vaatteiden ostosta. Odotan, että lumet sulaisivat ja pääsisi vihdoin ja viimein käyttämään kevyempiä vaatteita, eikä aina tarvitsisi huolehtia, että "onhan lapaset ja pipo matkassa?". Onko muita 30 asteen pakkasiin kyllästyneitä? Acnella näytti olevan jo kevät mallistot valmiina ja innostuinkin
selailemaan sivuja oikein urakalla. Huomasin myös, että farkkupaidat ovat erittäin suuressa suosiossa ja niiden suosio on kasvamassa koko ajan pitkin kevättä kohti kesää. Toinen juttu, joka näytti olevan nude, valkoinen ja khakin värit, jotka valtasivat useat vaatteet.

Kevät-trendeihin lukeutuu myös nilkkasukat (?) näkyvillä, kokohaalarit (nämä on ihan ymmärrettävät) sekä aluspaidat päällyspaitojen päällä (tämä taas on sellainen jota en käsitä).Viime kausilta trendeissä säästyy armeijanvihreä eli armygreen, jota onkin vilahdellut jo liian monessa lehdessä! Edellisiltä kausilta säästyy myös seiloripaidat sekä kukkamekot. Viimeisin pitää kyllä paikkaansa, sillä viime kauden villitys on saanut minutkin rakastumaan kukkamekkoihin.

Kukkamekoista puheenollen. Löysin Miss Mixistä H&M The Garden Collectionista aivan ihastuttavan kukkamekon, jossa on ns. "vyö" sekä järkyttävän löysät ja isot taskut. Tahdon heti tuon, mekon kun se ilmestyy tänne meidän paikkakunnan H&M:lle. Hintaa mekolla on 14,95e, joka on mielestäni erityisen halpa mekoksi. Eikä tämä ole mikään tunika, vaan kunnon mekko. Mitä "pakko"-ostoksia kevääksi teillä lukijoilla on? Tähän merkintään tahtoisin paljon kommentteja :)

Kevättä odotellessa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinä taidat olla todellisia kevät ihmisiä ku nii monet postaukses on täynnä kevään odotusta :)

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Niin totisesti taidan :) Vaikkapa kesä ihminenkin olen! :D Talvea kestän vain rajallisesti :)
Kiitos kommentistasi ja hyvää kevään odotusta sinulle!