keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Ikea

Näin alkuun haluan pyytää anteeksi siitä, ettei merkintöjä ole kuulunut melkein viikkoon. Syynä oli loputon olo nettiyhteyttömällä alueella (mökillä!) ja kavereiden ja vieraiden kanssa loputon seurustelu.
Nyt olen selvinnyt kotiin asti ja luvassa on vähän kuvia viikon varrelta. Tähdellisin asia tässä alku lomassa on ollut tämänpäiväinen Ikean ja Haaparannan reissu! Tässäpä kuvia ostoksista:

Vaihe 1. Reissu alkaa ja kuuntelen koko matkan ajan musiikkia isosiskon kännykästä.

Vaihe 2. Ikeassa me laitettiin sen verran nopeasti töppöstä toisen eteen, etten kerennyt juurikaan kaivaa kameraa laukusta ja kuvata mitään ylimääräisiä huonekokonaisuuksia. Yhden kuvan kuitenkin kerkesin napsasta.

Vaihe 3. Kun oltiin syöty jo perinteeksi tulleet 10 lihapullan ja ranskalaisten ateria ja kierrelty Ikea, Candyworld sun muut liikkeet lähdettiin takaisin mökille.

Vaihe 4. Kotiin paluun aika. Kun olen heittänyt kassit oven pielestä sisään alkaa armoton valokuvaus-sessio. Ostosten kuvaamisen jälkeen alkaa blogiputki ja tämän merkinnän kirjoittaminen. Ostoksia kertyi kolmin kappalein:


Räikeä suoraan kuin Amatzonin sademetsästä bongattu kukallinen tyynyliina, kenkähommelit sekä kolmen purnukan kokoelma.

Nyt siskon huoneen raivaus, huomenna tiedossa tapetointia! :) Hyvät yöt!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miks kuvasit noita siskos kenkiä, etkä omias? taisiis ku oot tosimonesti laittanu nooi kengät, miks et koskaan laita omias??

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Syy on yksinkertainen. Siskoltani löytyy sen verran upeampia kenkäpareja, ja ne on paljon nätimpejä kuvissa! Jos tästä yksittäisestä kenkäkuvasta puhutaan, niin mallasin suurinpiirtein kaikki kenkäparini läpi ja nämä oli ainoat, jotka tähän kuvaustarkoitukseen sopivat. Se oli silkkaa sattumaa, että nämä ovat juuri samat kuin "rakkauskengät" merkinnässä.