perjantai 5. maaliskuuta 2010

Persikka

Tänään innostuin kokeilemaan kynsilakkaa, jota en ole todellakaan pitkään aikaan kynsiini lakannut. Syynä on ehkäpä se, että kynsilakka repeää kynsistäni noin kahden päivän sisällä niin, että ne repstottavat rumasti joka puolelta, ja puoliksi näkyy normaalit kynnenvärit.
Kevät aurinko alkaa pikku hiljaa näyttäytymään ja suostumaan piilostaan ulos, joten senpä kunniaksi lakkasin kynteni persikansorbetin värillä, joka on siis Mavalan Hong Kong numeroa 19, parempaa tietoa löytyy Colour Me blogin Ian samaisen kynsilakka purkin kokeiluista!

Sävy oli mielestäni paljon haaleampi mitä purnukka antaa olettaa. Tämä lohi/persikka/koralli ei oikein tuntunut omalta, joten ajattelin jatkossa siirtyä räikeämpien värien puoleen. Huu, pelottavaa ajatella, että jonain päivänä mulla olisi kirkkaan keltaiset kasarikynnet hallussani.
Nyt pizzalle, moi.
Ps. Huomenna ei tule postausta, eikä luultavasti moneen päivään, koska hiihtoloman takia nokka on kohti korpea, ja sieltä kotiudun vasta keskiviikkona tai torstaina. Ei, älkää hätäilkö ei mulla ihan tylsää siellä ole, huomenna kaks ihanaa Iidan ja minun ystävää tulee mukaan! Jeij! Nyt adios!

2 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Mulla on kirkkaan keltaset kynnet just nyt 8D

Stiina kirjoitti...

Essi: Keltainen on ihanan räikeä ja kirkas väri :) Itse en uskalla maalata kynsiäni niin räikeällä, mutta sulle ne varmasti sopii tosi hyvin! :D