maanantai 22. helmikuuta 2010

Kevätlista

Taas on se aika vuodesta, kun täytyy alkaa listaamaan kevään ja kesän pakolliset. Tänä vuonna mun listalle osui melko paljon väriä ja kukkaa.


Kangaskenkiä aion varmaankin täksi kevääksi/kesäksi ostaa kahdet kipaleet. Toiset valkoisena H&M:stä ja toiset varmaankin Dinsosta kukkakuosilla varustettuna.

Aurinkolasit on tänä vuonna sitten "hitti" muottia ja värinä joko minttu tai kukallinen, ellei molemmat. Mintut olen jo bonganut H&M:stä ja Seppälästä, kukalliset ovat vielä löytämättä, paitsi Asos.com tarjoaa tuon näköiset!

Huivi on tänä vuonna vain ja ainoastaan college huivi mustavalkoraidallisena. Sitä oon kuolannut jo pitkään ja nyt viimeinkin aion ostaa tämän.

Kenkiin vielä palatakseni, niin löytyy listoilta myös seeprakuvioiset balleriina-avokkaat, jos kuosi ei miellytä enää ostohetkellä vaihdan värin koralliin.

Haaremihousut olisi pitänyt ujutta H&M tilaukseen, mutta nämä taitaakin jäädä myöhempään ostotilanteeseen. Kuitenkin kesällä meikäläinen hiimailee haaremeissa!

Laukkuja mulla on nyt ihan tarpeeksi, mutta vielä jokin kysymysmerkki häämöttelee laukkuhyllyllä. Ehkäpä pitkään ihailemani H&M niittipussukka, tai tämä laukku tässä kollaasista H&M:stä?

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja: