torstai 18. helmikuuta 2010

H&M tilaus

Olen viimeaikoina hamunnut vaatekaapin järjestämistä ja eilen sain kirjaimellisesti kamalassa kunnossa olleeni vaatekaapin järjestykseen. Kolme kassillista kirpparille ja yks kassi rikkinäisiä vaatteita roskiin.

Nyt vaatekaappi on kuitenkin puhdas ja siellä on tilaa uusille ihanuuksille, jotka pitäis tulla maalis-toukokuu välillä kotiovelle. Nimittäin se H&M tilaus. Siihen listaan tuli pieni muutos, ja lisäsin tilaukseen vielä pari juttua. Nyt tilaus näyttää tältä: (Pahoittelut tekstien uupumisesta)

Siis pakettiin sisältyy vielä musta hame, (joka on muuten samanlainen kuin mun alelöytöni Lindexistä, mutta nyt tulee mustana) pusero luonnonvalkoisena sekä rimpsumekko joka on väriltään laventeli. Lisäsin vain nuo hameet, koska siivotessa huomasin, että mun hame-valikoima on aivan liian pieni.

Oisiko kiinnostusta mun kirppiskassivaatteista? Heittäkää kommenttia jos on! :) Jos kiinnostusta löytyy laitan kuvia tänne! Ja muistuttaisin Are You Feeling Fashionable-blogissa on käynnissä arvonta!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

öö oot jo kerran tehny näistä kirjotelman tänne tai sen jutskan D:

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Jos oikein tarkasti luit tekstin, niin tämä oli muokkaus edelliseen. Lisäilin settiin vähän lisää juttuja ja uusin nyt kollaasin uusilla tuotteilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ei toi hame kyllä oo samanlainen ku se sininen hame, sehän oli vartalonmyötäinen, kuin taas tuo on rimpsuhelmainen.... Ihmettelen vaan kun ne on aivan erilaisia.
Mutten miks teit ton kollasihomman uudestaan tänne?? Sehän on ollu aikasemmassa jutskassa täällä, ja siinä oli vaan yks muutos....

Anonyymi kirjoitti...

lisäys edelliseen. Jos kerran teit uuden postauksen noista (jota en tajua) miks et ees laittanu kaikkia vaatteita mitä tilaat nii tohon. et laittanu sitä mekko hommaakaan???

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Lue edellisen anonyymilleni vastaami vastaus. Siispä...tein tän kollaasin uudelleen, koska siihen edelliseen tuli muutosta! Ja jos sinäkin, luit tarkasti niin kirjoitin teksttiin, että noiden kollaasissa näkyvien tuotteiden lisäksi on paketissa tulossa myös vartalonmyötäinen (juuri samanlainen kuin se sininenkin) musta hame sekä se pusero ja rimpsumekko. Enkä voinut laittaa noita edellämainittuja kollaasiin, koska niitä ei löytynyt Shop-Onlinesta! Niitä ei siis ole myynnissä netissä!