sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ystävänpäivä

Nyt ei ole mitään tärkeää tai tähdellistä asiaa. Tänään mulla oli tarkoituksena tehdä postuaus perjantiasesta kaupunki-elokuva-reissusta, mutta meillä oli Pilvin ja muidenkin tyyppejen kanssa niin hauskaa, että kamera unohtui käyttämättä kokonaan.

Me siis Pilvin kanssa käytiin katsastamassa ystävänpäivän kunniaksi tuore nimi elokuvamaailmassa, nimittäin Ystävänpäivä.

Elokuvan alku oli erittäin lupaava, olihan näyttelijäkaartissa Julia Roberts, Anne Hathway, Patrick Dempsey, Taylor Swfit, Taylor Lautner, Emma Roberts, Jennifer Garner, Jessica Alba, Queen Latifah ja monet monet muut tutut kasvot elokuvamaailmasta.

Kun mainokset olivat rullautuneet ja valot pikku hiljaa himmenivät jännitys kasvoi entisestään. Olin ajatellut elokuvan ihan erilaiseksi mitä se oikeasti oli. Sen oli ohjannut sama mies, kuin Pretty Womanin, Garry Marshall.

Juonta en halua kokonaan paljastaa, mutta sen verran voin kertoa, että elokuva kertoi useasta pariskunnasta ja kaupunkilaisesta, joilla elämänpolut sinkoilevat ties minne. Koko elokuva käsittelee vain yhtä päivää, ystävänpäivää. Parit eroavat ja rakastuvat uudelleen. Alku on kermaista hattara unta, mutta loppua kohden elämä ei enää olekkaan ruusuilla tanssimista. Kuitenkin lopussa kaikki ovat onnelisia jälleen. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Elokuva kesti 2h,6min ja sen aikana jaksoi kyllä nauraa, herkutella, murustella ja nauttia! Hyvää ystävänpäivää kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jos et halunnu paljastaa koko juonta niin miksi kerroit miten lopussa kävi ? :oo

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Tarkoitin, etten halunnut paljastaa kaikkea mitä alusta loppuun elokuvassa tapahtui! Ja mielestäni se, että kertoo, että loppussa kaikki palaa ennalleen ei ole mitenkään hirveän salaista. Niinhän käy kaikissa elokuvissa :)

Anonyymi kirjoitti...

öhöm sori mut jotku elokuvat loppuu huonosti ... esim. titanic

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Ei kannatta takertua pikkusiekkoihin :) Yleensä kyllä kaikki menee sananlaskun loppu hyvin, kaikki hyvin.