perjantai 5. helmikuuta 2010

Raitapaita

Me pidettiin tänään Pilvin kanssa ansaittu perjantai brunssi, jonka jälkeen suunnattiin vaatekaupoille. Kaiken kiireen keskellä ehdittiin käydä ainakin perus H&M ja Vila. Koukattiin ensiksi Second Handin kautta, jossa oli tällä kertaa tosi hyvä valikoima meille nirsoille kirppis-shoppaajille.

Second Handilta jäi itkemään H&M luonnonvalkoinen neule, rusettiavokkaat (jotka oli mulle liian pienet, nyyh!), joku ihmepaitakapistus, korkkaripaita sekä vanhan ajan laukku johon samaan sarjaan mummo on antanut mulle nuoruuden ajoiltaan. Kirpparilla ollut versio oli vain huomattavasti isompi, entä minun!

Kun oltiin kierrelty kirppis puolessa tunnissa ja sovitettu kaikki mahdolliset uutuudet sieltä, siirryttiin H&M. Pilvillä oli sen verran shoppaustuska, että me jouduttiin käydä H&M kaksi kertaa. Onneksi toinen ja kohtalokas kerta tuotti tulosta, sillä me molemmat löydettiin jotain. Nimittäin..Raitapaita tunikat! Omistankin jo samaisesta kuosista tehdyn pitkähihaisen, mutta tämä löllöversio ei vedä vertoja kenellekkään. Hintakaan ei veloittanu paljoa kukkarosta, vaivaiset 4.95e. H&M löysin myös mun huulilompakon kaveriksi huulien muotoisen huulirasvan.

Pari satunnaista putiikkia tuli vielä kierreltyä kaiken karkkihimotuksien keskellä. Ja hei, anonyymille joka kyselit puodin puolella avainkorviksista, niin tässä viikonlopun sisältä ne tulee löytymään putiikista! :)

Nyt hyvät viikonloput ja muistakaa askarella!

EDIT// Oisiko piakkoin kysymyspostauksen paikka? Teinkin sen aika alkuvaiheessa Vanillaan, mutta nyt tähän blogiin on tullut uusia (mulle tuntemattomia) lukijoita, sekä paljon kommentoijia, joten nyt kysymyspostaus saattaisikin menestyä paremmin kuin viimeksi. Mitä mieltä ootte?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, brunssi tarkottaa myöhaistä aamupalaa... Et ei me kyllä missää brunssilla käyty.. Mut ihana tunika! Ja tuskaa sulla oli siellä vilassaki käyä, joten eikai sitä lasketa et siellä käytii..?? Niin ja niistä askarteluideoista, että voisit tehdä sormuksia, pidän nimittäin sormuksista, ja sitten, jos teet korvakoruja, mielellään samanlaiset molemmat. Ainakin itse pidän enemmän sellaisista! -Pilvi-

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: Shyyst, Pilvi :) Muutenkin iltapäivällä syöminen oli kyllä mulle myöhäinen aamupala, koska en syönyt sitä kalakeittoa :S Kyllähän me Vilassa pari mekkoa katsastettiin, niin lasken sen käynniksi. Ja askarteluehdotukset on otettu mietintämyssyyn! :)