sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Gina Tricotin valittuja

Mulle tuli äskettäin pyyntö anonyymiltä, että voisinko linkata tänne blogin puolelle GT:n parhaimmistoa. No tässäpä niitä olisi, olkaa hyvä!

Raitatunika, jossa on vyö. Kiepautan usein omaan raitatunikaani kapean vyön, mutta tähän sitä ei tarvitsi aina nakata mukaan. https://www.ginatricot.com/#/product/28604150 Hintaa on 14,95e. Jos liikkeestä löytyy tämä, luultavasti ostan tämän kevään mekkokomeroon :D

Toinen raitatunika on ihan tälläinen perusjuttu. Väri olisi ehdottomasti mustavalko. https://www.ginatricot.com/#/product/28604150 Hintaa tälläkin 14,95e.

Hame puolelle kertyi vain yksi hieno kappale. Nimittäin tämä raidallinen trikoo hame, josta toivon mukaan voisi taikoa myös korkeavyötäröisen. Mikä ihme trikoohame magneetti mulla on, kun näitä samanlaisia tosin erivärisinä on kertynyt aik paljon vaatekaapin pohjalle. https://www.ginatricot.com/#/product/29155150 Hintaa 9,90e.

Shortsi puoli mulla oikeestaan on jo kondiksessa tältä vuodelta. Sain nimittäin jo ne vadelmanpunaiset shortsit ja mun DIY projektin farkkushortsitkin on buukattu jo kesän shortsilistoille, joten nämä shortsit ei ole pakolliset. Kuitenkin nämä oli tosi hienot, niin ja pappashortsit! https://www.ginatricot.com/#/product/28169387

Tässäpä näitä olisi! Yöt!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Linkki ei toimi... Se menee vain ginan aloitussivulle...

Pilvi

Stiina kirjoitti...

Anonyymi: AAK! Niinpä näyttää menevän. Laitan huomenissa nuo linkit kuntoon, tänä iltana vain tiedossa vai tv-putki! :D