keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Karvaliivi

Kyllä! Vihdoin kipusin H&M:lle ostamaan "sen" kauan himoitun karvatakin minikopion eli karvaliivin. Kävin tiirailemassa yksilöä jo jonkin aikaa sitten, mutta päätin hintavan hinnan takia jättää liivin kaupan hyllyille.
No nyt tänään sain kuulla, että H&M:lle jaettiin ilmaislipukkeita, joissa oli -20% arvoinen alennus. Päätin käyttää lipukkeen heti, ettei se jää lompakkoon vaivaamaan ja kappas vain, kun menin alennusrekeille siellähän se napotti. Kokojakin oli vielä soppelisti ja päätin 7 euron alennushinnasta vähentää vielä sen 20%. Hintaa jäi vain 5,50e. Säästö!

Ovh: 14,90e, alennuksena 7e ja -20% lipukkeen kanssa hintaa jäi vain 5,50e. Ja nyt sille anonyymille (Pilville), joka toivoo jatkuvasti värillisiä kuvia niin kerronpa jo tässä vaiheessa, että nämä kuvat on tarkoituksella mustavalkoisia. Kuitenkin IRL väri on miltein tuo sama mitä kuvassakin, eli puhtaan valkoinen.

Nyt tahtoisin kuulla, kylmää vai lämmintä vettä niskaan mun uutuudelle?

Ps. Mun ystävänpäivä lahjat ja kortit on hyvällä mallilla mutta niistä lisää myöhemmin, miten on teidän ystävänpäivälaita?

PPS. Oisiko kenelläkään havaintoja mistä mahtaisi löytyä raidallisisa collegehuiveja? :D

2 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Yippii, nyt jollain toisellakin meidän koulusta on karvaliivi kuin mulla, niin viitin käyttää sitä omaani :P Mulla vaan on ruskee ja ihan hihaton :) Ihana on kyllä toi valkoinenkin!

Stiina kirjoitti...

Essi: Hahaa :) Joo ei muuta kuin karvaliivit niskaan ja ylpeästi kritiikkiä vastaan :)